RAIsoft.net CMH tulokset

Sinun täytyy ensin suorittaa: Raisoft.net- CMH perusteet ja sisältö ennen kuin pääset katselemaan oppituntia
Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

RAIsoft.net-verkkokurssi

Tervetuloa RAIsoft.net-verkkokussille. Kurssikokonaisuus muodostuu kahdesta osa-alueesta: RAIsoft.net tulokset ja yhteenveto. Osa-alueesiin kuluu useita videoita, jotka ovat piduudeltaan useimmiten alle viisi minuuttia. Joukossa on vain pari pitempää videota (15–30 min).

Verkkokurssimateriaali on rajattomasti käytettävissäsi niin kauan, kuin työpaikallasi on kurssisopimus voimassa Raisoftin kanssa. Sopimuksen kestosta voit kysyä tarkemmin esimieheltäsi.

Videot ovat käytettävissäsi myös sen jälkeen, kun olet jo suorittanut kurssin ja tulostanut todistuksen. Voit palata takaisin, katsoa uudelleen, vahvistaa osaamista ja varmistaa yksityiskohtia – niin monta kerta kuin haluat! Kurssin suorittaminen edellyttää kaikkien videoiden katsomista kokonaan sekä kysymyksiin vastaamista.

Voit katsoa videoita myös mobiililaitteilla. Työpaikkasi käytännöt voivat vaikuttaa siihen, onko katsominen mahdollista myös työpaikan ulkopuolella ja omilla laitteilla.

Verkkokurssin kouluttajana toimii Johtava RAIsoft-asiantuntija Mervi Kivistö.

 RAIsoft.net CMH-tulokset

Mitä mittarit kertovat? Mitä tulokset tarkoittavat? Opimme tulkitsemaan mittareita ja arvioimaan tulosten luotettavuutta sekä konkreettisesti hyödyntämään RAIn tuottamaa tietoa omassa hoitotyössämme.

Valmistautuminen: Muistiinpanovälineet ja Mittarikäsikirja – CMH

Kouluttaja

Maria Storbacka

Oppitunnit