Raisoft.net CHA tulokset

Sinun täytyy ensin suorittaa: Raisoft.net CHA perusteet ja sisältö ennen kuin pääset katselemaan oppituntia
Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

RAIsoft.net-verkkokurssi

Tervetuloa RAIsoft.net-verkkokussille. Kurssikokonaisuus muodostuu neljästä osa-alueesta: RAIsoft.net perusteet ja sisältö. Jokaiseen osa-alueeseen kuluu useita videoita, jotka ovat piduudeltaan useimmiten alle viisi minuuttia. Joukossa on vain pari pitempää videota (15–30 min).

Verkkokurssimateriaali on rajattomasti käytettävissäsi niin kauan, kuin työpaikallasi on kurssisopimus voimassa Raisoftin kanssa. Sopimuksen kestosta voit kysyä tarkemmin esimieheltäsi.

Videot ovat käytettävissäsi myös sen jälkeen, kun olet jo suorittanut kurssin ja tulostanut todistuksen. Voit palata takaisin, katsoa uudelleen, vahvistaa osaamista ja varmistaa yksityiskohtia – niin monta kerta kuin haluat! Kurssin suorittaminen edellyttää kaikkien videoiden katsomista kokonaan sekä kysymyksiin vastaamista.

Voit katsoa videoita myös mobiililaitteilla. Työpaikkasi käytännöt voivat vaikuttaa siihen, onko katsominen mahdollista myös työpaikan ulkopuolella ja omilla laitteilla.

 

RAIsoft.net-perusteet

RAIsoft.net-perusteiden myötä opit käyttämään ja ymmärtämään RAIsoft.net-ohjelmistoa. Ohjelmiston käyttäminen on mielekästä ja helppoa, kun kurssin myötä ymmärrät myös sen, miksi RAIn perusidean: Miksi RAI on olemassa? Miksi sitä käytetään? Miksi arviointeja tehdään – ja miksi ne kannattaa tehdä huolella? Kuka RAI-arvioinnista hyötyy?

Valmistautuminen: Muistiinpanovälineet

 

RAIsoft.net-sisältö

Sisältökoulutuksessa käymme läpi RAI-arvioinnin kysymykset osa-alueittain. Opimme kysymään kysymykset ja kirjaamaan vastaukset luotettavasti ja yhteismitallisesti. Huolellisesti tehty RAI-arviointi on kaiken a ja o. Ilman luotettavia vastauksia ei saada luotettavia tuloksia!

Valmistautuminen: Muistiinpanovälineet

 

 

Kouluttaja

Maria Storbacka

Modules

RAI arvioinnin tulokset

Oppitunnit